Home      Archief      Links      Contact
 
Williamstown Inc. opnieuw in Olmen Es
Regio Appelscha


Net zoals vorig jaar om deze tijd zal Williamstown Inc., op zondagmiddag 8 oktober, weer een optreden verzorgen in Olmen Es in Appelscha. Vorig jaar bleek hun muzikale bijdrage een schot in de roos. Van begin tot eind gingen vele voetjes van de vloer. Zowel van de bewoners van deze gemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking, als van de aanwezige gasten.

De mannen van Williamstown Inc. spelen nummers van o.a. Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top en wisselen dit af met minder bekend blueswerk.
Deze goed in het gehoor liggende nummers zijn de bandleden op het lijf geschreven. Juist door de afwisseling in de nummerkeuze, een stevige basis en het mooie doorleefde stemgeluid van de zanger heeft Williamstown Inc. een eigen klinkende sound.

Er is een kleine verandering in de bezetting ten opzichte van vorig jaar. In januari van dit jaar stapte gitarist Edwin van der Werf uit de band en werd er gezocht naar een nieuw bandlid. Die werd, dicht bij huis, gevonden in Kees Mulder uit Haulerwijk. Hij heeft ondertussen helemaal zijn draai gevonden bij Williamstown en hij laat graag zijn kunstje zien in Appelscha.

De band is zeker van plan om er weer een onvergetelijke middag van te maken in de grote zaal Tilia op Olmen Es. Iedereen is welkom vanaf 15.30 uur en de toegang is gratis.
30-09-2017
Foto's
Regio Appelscha


Terug
© Copyright 2005 - 2018 RegioAppelscha.nl