Home      Archief      Links      Contact
 
Prijs uitreiking verloting ijsclub de Friese Grens
Regio Appelscha


Gelukkig konden vele Appelschaasters genieten van de ijsbaan. Het uitzonderlijke weer eind februari / begin maart bracht ongeveer 1100 mensen naar de ijsbaan in een kleine 3 dagen.
Het bestuur had voor de verandering een gratis verloting voor leden bedacht en de ondernemers Kramer , Mulder en Montage bedrijf Friesland hadden prijzen beschikbaar gesteld. Afgelopen zaterdag was de prijs uitreiking onder genot van een drankje.

De hoofdprijs, een leven lang gratis schaatsen slijpen werd gewonnen door Sven van Os. Zijn moeder, Janneke Mulder nam de prijs in ontvangst. Het levensmiddelen pakket werd gewonnen door Thirza Dijkstra en deze werd overhandigd aan haar door de directeur van Montage bedrijf Friesland; Theun Herder. Mulder had een aantal sneeuw schuiven beschikbaar gesteld; de Jong nam er eentje van in ontvangst, de overige konden helaas niet aanwezig zijn. De ijsclub zelf had een gratis vijf jarig abonnement beschikbaar gesteld; deze werd, hoe kun je het bedenken uit dik 1000 lootjes gewonnen door Janneke Mulder, inderdaad de moeder van Sven. Een knipbeurt van kapsalon Emiel Bosma werd gewonnen door Anna Backx, zij kon helaas de bon niet in ontvangst nemen.

Al met al kan de ijsclub terug zien op een geslaagd seizoen. Het water is inmiddels van de ijsbaan en het bestuur en alle vrijwilligers hopen op een mooi seizoen 2018 – 2019. Op naar de lente en hopelijk een fantastische zomer.

11-03-2018
Foto's
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha


Terug
© Copyright 2005 - 2019 RegioAppelscha.nl