Home      Archief      Links      Contact
 
Verkeersregelaar aangereden
Regio Appelscha


Een 22-jarige automobilist uit Appelscha is zaterdagmiddag aangehouden voor een poging tot zware mishandeling. Hij reed op de Tilgrupsweg in Appelscha een verkeersregelaar aan die daar op post stond voor de wielerronde.

De bestuurder uit Appelscha had van de verkeersregelaar te horen gekregen dat hij er niet langs kon, omdat de Tilgrupsweg in verband met de Ronde van Zuidoost Friesland was afgesloten. In plaats van te luisteren gaf de bestuurder gas om toch door te kunnen rijden. Hierbij raakte hij met zijn auto het been van de verkeersregelaar. Deze hield hier schaafwonden en een kapotte broek aan over.

De bestuurder uit Appelscha werd iets verderop aan de kant gezet door vrijwilligers die als motorrijder waren ingedeeld bij de wielerronde. Zij zorgden ook dat een noodhulpauto ter plaatse kwam.

De man uit Appelscha is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Oosterwolde. De aangereden verkeersregelaar, een 56-jarige man uit Donkerbroek, heeft aangifte gedaan op het politiebureau.
08-05-2017


Terug
© Copyright 2005 - 2018 RegioAppelscha.nl