Home      Archief      Links      Contact
 
Dorpsgenoot in The Voice Of Holland
Regio Appelscha


Op vrijdag 20 oktober start het 8e seizoen van het welbekende talentenprogramma The Voice Of Holland. Op RTL 4 spat vanaf 20.30 uur het talent weer van het beeldscherm af. In dit nieuwe seizoen bepalen Ali B, Anouk, Miss Montreal en Waylon wie er doorgaan naar de volgende ronde. Simpelweg door hun stoel om te draaien.

In de eerste uitzending van dit nieuwe seizoen doet Robin Smit mee. Robin (23) woont en werkt tegenwoordig in Amsterdam, maar hij heeft zijn jeugd doorgebracht in Appelscha. Hij zat als leerling op de Mandebrink, voetbalde bij Stanfries en was ook in de gemeente Stellingwerf al muzikaal actief. Op het Stellingwerfcollege raakte hij in de ban van de muziek en samen met een aantal klasgenoten formeerden zij de band R.O.O.F. Zij deden mee aan de JopPop Battle en enige tijd later presenteerden zij hun eigen CD, waarover Regio Appelscha destijds ook al berichtte. De jongensband bestaat niet meer, maar Robin bleef actief in de muziek.

Nu heeft hij zich door de selectieronde van The Voice heen weten te slaan en op 20 oktober zal hij zijn beste beentje voor moeten zetten om door te dringen tot The Battles.

Momenteel is Robin ook al zichtbaar op tv. RTL4 heeft hem opgenomen in de promotiefilmpjes voor The Voice, welke met regelmaat voorbij komen op de nationale tv.Wij wensen Robin heel veel succes in zijn eerste ronde en we hopen dat wij onze oud dorpsgenoot weer terug mogen zien in de volgende ronde.
15-10-2017
Foto's
Regio Appelscha


Terug
© Copyright 2005 - 2018 RegioAppelscha.nl