Home      Archief      Links      Contact
 
Mededelingenbord golfclub overhandigd
Regio Appelscha


Op vrijdag 9 dec. overhandigde Businessclub De Hildenberg een nieuw mededelingenbord aan golfbaan De Hildenberg te Appelscha. Het bord werd om 14.00 uur, middels een officiële handeling aangeboden door de voorzitter van de Businessclub, aan de eigenaar van de golfbaan dhr. Wim Verheul.

Op het bord worden mededelingen gecommuniceerd over wedstrijden en alle faciliterende zaken die van belang zijn voor de golfers die de baan in gaan. Ook worden de afzonderlijke leden van de Businessclub op het bord gepresenteerd.

Vorig jaar is de Businessclub voortvarend van start gegaan. De club is een geheel zelfstandige stichting, opgericht op initiatief van de Rabobank de Stellingwerven in Oosterwolde en Grand café De Hildenberg in Appelscha. De stichting heeft zich ten doel gesteld zakelijke contacten van de aangesloten leden in een ontspannen omgeving van de golfbaan te bevorderen. Sinds de oprichting zijn een 12-tal bedrijven lid. Inmiddels hebben een aantal ondernemers toegezegd lid te worden. De Businessclub wil in het jaar 2012 een ledenaantal van 25 bedrijven realiseren. Voor informatie over de businessclub kunt u terecht bij Grand café De Hildenberg, Gruun 5 in Appelscha, telefoon 0516-433568


09-12-2011
Foto's
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha


Terug
© Copyright 2005 - 2019 RegioAppelscha.nl