Home      Archief      Links      Contact
 
speculaarsbakkers Olmen Es in de prijzen
Regio Appelscha


Eind september hebben de bakkers van OlmenEs meegedaan aan een wedstrijd voor bakkersproducten georganiseerd door de inkoopvereniging BEKO. Zij hebben daar de eerste prijs behaald voor speculaas zonder amandelschaafsel en zijn daarmee de beste speculaasbakkers van Friesland geworden.

De bakkers hadden voor de wedstrijd niet alleen speculaas zonder amandelschaafsel ingediend, maar ook speculaas met schaafsel en ook gevuld speculaas. Al deze producten zijn gekeurd op de BEKO bakkersbeurs in Nieuwegein waar de bakkers Tjalling, Ytje, Rienk en Jelle naar toe geweest zijn. Ook de gevulde speculaas werd als goed beoordeeld maar was niet voldoende om nogmaals in de prijzen te vallen.
Al met al een uitstekende prestatie waar de bakkers enorm trots op mogen zijn. Elke dag zijn zij met veel passie en liefde voor het bakkersvak bezig om lekker, maar ook kwalitatief goede producten te maken.

OlmenEs is een instelling voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Appelscha waar gewoond wordt en overdag gewerkt in diverse werkplaatsen. Een van die werkplaatsen is de bakkerij. Een andere werkplaats is de winkel/theeschenkerij waar naast vele biologische voedingsmiddelen en cadeauartikelen uit de werkplaatsen van OlmenEs, ook de prijswinnende speculaas verkrijgbaar is.

03-10-2016
Foto's
Regio Appelscha


Terug
© Copyright 2005 - 2019 RegioAppelscha.nl